sâmbătă, 28 iulie 2012

România...

    Tema pe care o voi aborda în această săptămână este chiar ţara noastră, România. Astăzi voi prezenta o imagine de ansamblu a ţării:


    Ce este România? Este o ţară europeană, care prezintă toate formele de relief, şi prin care trece Dunărea, pentru cei ce studiază geografia ţării; este ţara lui Dracula pentru străinii care au auzit de legenda transilvăneană; este un loc unde se pot face bani uşor, pentru speculanţii care au văzut cât de lesne se pot îmbogăţi; este un refugiu pentru oamenii care nu mai suportă viaţa suprasolicitantă din Occident; este ţara mea, în care m-am născut şi în care trăiesc acum, pentru mine.
    România este o ţară în continuă schimbare; zi de zi, se schimbă ceva; nu degeaba a fost numită "Vestul sălbatic al blocului răsăritean". România este o ţară zbuciumată, care a avut parte de o istorie la fel, cu peisaje de vis, unde capitalismul îşi face loc printre rămăşiţele comunismului... Este o ţară europeană, care face parte din UE, lucru de care ar trebui să fim foarte mândri. Este ţara noastră, care va rămâne în sufletele noastre până când nu vom mai fi...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu